مولکولارسیو ۱۳x که دارای چندین نام دیگر از جمله مولکولارسیو ۱۳x، الک مولکولی ۱۳x و Molecular Sieve نیز می باشد.
نوعی زئولایت بوده که تاثیر بسیار زیادی در جذب رطوبت از گاز و مایعات را دارد. این محصول در بین جاذب های مولکولی دارای مصرف بیش تری است و می تواند تاثیر گذار ترین جاذب به شمار برود.
دلیل اهمیت این محصول را نسبت به سایر مواد جاذب در ادامه بیان می کنیم. برای خرید و تهیه نمودن انواع مولکولارسیو ۱۳x می توانید با شماره تماس های درج شده در صفحه تماس با ما و همچنین فوتر سایت ارتباط بگیرید.
مجموعه مفید تامین کننده مولکولارسیو ۱۳x در سمنان و سایر شهر های کشور است و شما این امکان را دارید تا این محصول را با هر حجم و مقداری از مجموعه ما تهیه کنید.
غربال مولکولی ۱۳x دارای چه شاخصه هایی است؟
قبل تر اشاره ای به این موضوع داشتیم که مولکولارسیو ۱۳x در مقایسه با سایر غربال های مولکولی کاربرد بیش تر و تاثیر گذاری بیش تری دارد. در ادامه به دلایل اهیمت این ماده جاذب می پردازیم.
این محصول دارای ساختار متخلخل بوده و زیاد بودن میزان تخلخل و ساختار شبکه ای آن باعث شده تا قدرت زیادی در جذب مولکول ها و رطوبت داشته باشد.
در زمان عبور مایعات و گاز از آن، ذرات با ابعاد کوچکتر جذب این ماده شده و مابقی ذرات از آن عبور می کند.
ذرات و مولکول های آب به راحتی در ساختار شبکه ای این محصول نفود می کند و در آن می ماند، برای درک بهتر قدرت جذب این محصول را این گونه باید عنوان کرد؛
که مولکولارسیو ۱۳x قادر است تا ۲۲ درصد بیش تر از وزن خود، اقدام به جذب رطوبت و مولکول ها نماید.
این محصول با اندازه مولکولی و شکل آن کاملا منطبق می گردد و این ماده به همین علت می تواند گاز و مایع بدون آب تولید کند.
اشباع شدن مولکولارسیو ۱۳x
همان طور که این محصول تمایل بسیار زیادی در جذب مولکول ها دارد، با همان سرعت نیز اشباع می شود و دیگر قادر به انجام عملیات نیست.
از همین رو باید طی فرایندی اقدام به رها سازی مولکول های به دام افتاده در مولکولارسیو ۱۳x کنیم. برای این امر روش های متعددی وجود دارد؛ که می توانیم طی این روش ها اقدام به خارج کردن مولکول های فرو رفته در منفذ ساختار این محصول کنیم.
برای احیا کردن مولکولارسیو ۱۳x این محصول را باید در شرایط دمایی بین ۱۳۰ تا ۲۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهیم. این در صورتی است که سیلیکاژل و سایر رطوبت گیر ها تنها نیاز به دمای ۱۲۰ درجه سانتی گرادی دارد.
خصوصیات و ویژگی های زئولیت ۱۳ ایکس
زئولیت ۱۳ ایکس دارای حفره های بیشماری بر روی بدنه خود است، این حفره ها در قطر و اندازه میکروسکوپی هستند. در واقع اندازه این منفذ ها برابر با ۱۰ تا ۱۳ انگستروم است و این اندازه ها باید به صورت یک سان باشند.
ضمن این که تنها مولکول هایی اجازه ورد در مولکولارسیو ۱۳x را دارند که با سایز حفره ها هم سایز باشند و یا از آن کوچکتر باشند.
مولکولارسیو ۱۳x بیش ترین میزان جذب و انتقال را دارد و بهترین میزان انتقال جرم را دارا میباشد. این نوع molecular sieve 13X، ناخالصیها را تا حدی که با زئولیت نوع A متناسب شود، حذف میکند و اغلب برای جداسازی نیتروژن از هوا استفاده میشود تا بخار اکسیژن خالصتری را تولید کند.
قیمت روز زئولیت ۱۳ ایکس
شما می توانید قیمت روز زئولیت ۱۳ ایکس را با تماس با مجموعه ما مطلع شوید. ضمن این که برای خرید مولکولارسیو ۱۳x به صورت عمده ای و یا کیلویی نیز می توانید با ما تماس بگیرید.